Bilutleie – Varebil, Skapbil / Flyttebil, med sjåfør

LAV PRIS – HØY KVALITET

Vi leier ut biler med sjåfør.

Dette er enkelt og trygt både for oss og kunden, og i de aller fleste tilfeller til og med rimeligere enn om kunden skulle ha leid bil og kjørt selv. Det er også tidsbesparende, fordi leiebilen “kommer til deg”, til avtalt tid. Kunden slipper også å tenke på risiko for bulker og skader som kan oppstå ved vanlig leiebil, der man kjører selv.

Vi kjører mest i Oslo, Asker og Bærum, men også en del i hele Sør-Norge.

NB! Sjåføren er «din» i den tiden du leier bil og sjåfør, han blir derfor med å bære, pakke osv. På denne måten går jobben også raskere enn om du skulle ha leid bil et annet sted, siden du her «får med en mann på kjøpet».

Dersom du ønsker all informasjon om vårt Flyttebyrå, kan du lese alt om pris og mye informasjon ved å klikke direkte her på Flyttetjenester.

Klikk gjerne her for å lese våre over 200 Omtaler og Referanser.

Priseksempler, inkl. mva.


20 m3 skapbil i 3 timer - 1.875,- (ink sjåfør)

Leie 20 m3 skapbil/flyttebil, i tre timer,  inkludert sjåfør, Kr. 1.875,- inkl. mva.
Timepris kr. 625,-  x 3 timer = 1875
Minstetid er 3 timer, for at vi skal kunne få lønnsomhet i dette.

48 m3 skapbil i 3 timer - 2.175,- (ink sjåfør)

Leie stor 48 m3 skapbil/flyttebil, i tre timer, inkludert sjåfør, Kr. 2.175,- inkl. mva.
Timepris kr. 725,-  x 3 timer = 2.175,-
Minstetid er 3 timer, for at vi skal kunne få lønnsomhet i dette.

65 m3 skapbil i 3 timer - 2.925,- (ink sjåfør +1)

Leie stor 48 m3 skapbil/flyttebil, i tre timer, inkludert sjåfør og hjelpemann, Kr. 2.925,- inkl. mva.
Timepris kr. 975,- x 3 timer = 2.925,-
Minstetid er 3 timer, for at vi skal kunne få lønnsomhet i dette.

Eventuelle bompenger kommer i tillegg.

På langturer, over ca. 30 mil, kan vi gi fastpris på oppdraget. Be om tilbud.

Renova er kjent for å være rimeligst, og våre kunder beskriver oss best: 

Da vi skulle flytte fra enebolig til leilighet valgte vi RENOVA til jobben. De sto for flyttingen og flyttevasken. RENOVA gjorde en strålende jobb for oss til en hyggelig pris. Flyttingen gikk bedre enn forventet og husvasken ble utført slik at både megler og ny eier bemerket denne positivt. RENOVA anbefales, og vi takker firmaets personale for hjelpen for vel utført arbeid.

Mvh E og M Westby

Klikk gjerne her for å lese våre over 200 Omtaler og Referanser.

Prisliste


Prisliste for leie av skapbil, inkl. mva.

Denne prislisen inneholder de samme priser som fremkommer i teksten høyere oppe, bare satt inn i tabell
20 m3 skapbil:Inkludert 1 mann:
Kr. 625,- pr. time
Inkludert 2 mann:
Kr. 875,- pr. time
Utenfor Asker/Bærum/Oslo:
kr. 3,- pr. kilometer
48 m3 skapbil:Inkludert 1 mann:
Kr. 725,- pr. time
Inkludert 2 mann:
Kr. 975,- pr. time
Utenfor Asker/Bærum/Oslo:
kr. 5,- pr. kilometer
65 m3 skapbil:Inkludert 1 mann:
Kr. 775,- pr. time
Inkludert 2 mann:
Kr. 1.025,- pr. time
Utenfor Asker/Bærum/Oslo:
kr. 6,- pr. kilometer
Eventuelle bompenger kommer i tillegg
Pris pr. kg. skrot/avfallkr. 2,60 pr. kilo
Vi tar gjerne med det dere evt. vil kaste, og er svært rimelige på dette også. Se kilopris over. Kun kilopris når vi tar skrot/avfall med i skapbilen. Hvis vi henter skrot med komprimatorbil tilkommer kr. 480,- i fremmøtepris

Prisliste for leie av komprimatorbil, inkl. mva.

Innenfor Asker/Bærum/OsloUtenfor Asker/Bærum/Oslo
Tiden regnes her fra avreise i Sandvika, til komprimatorbilen er tilbake i Sandvika
Leie av komprimatorbil (stor) m/ sjåførkr. 850,- /t kr. 850,- /t + kr. 5,- pr. kilometer
Tillegg for ekstra hjelpemann, pr. mannkr. 360,- /t kr. 360,- /t

Flyttebil til utleie for kunde

Vi har mange forskjellige biler i alle størrelser slik at vi kan tilpasse bilen etter bruket.

Henting av bygningsavfall, trevirke og søppel i sekk hos en kunde.

Her henter vi masse bygningsavfall, trevirke og søppel i sekk hos en kunde. Komprimatorbilen sees i bakgrunnen. Her var det ikke mulig med container. I tillegg blir det mye enklere og rimeligere med vår metode.

En av våre biler for riving og henting av masser med grabb.

Dette er en av våre biler for riving og henting av masser, jord, stein og betong med grabb. Den har en 29 tm kran, med 21 meter rekkevidde (17 meter hydraulisk) og tipp. Her har vi lastet på vår 9 tonns gravemaskin. Til denne kranbilen har vi også kvistklo, for henting av kvisthauger osv.

Her tømmer vi en leilighet for bygningsavfall.

Her tømmer vi en leilighet for bygningsavfall, med komprimatorbil og planbil. Kun kr. 400,- + mva i fremmøte, pr. lass (4-5 tonn) + kilopris og evt. utbæring kr. 260,- pr. mann pr. time + mva.

Øvrig informasjon


Lagertjenester

Vi frakter hver uke mange lagerbokser direkte til/fra kunde, til lagring hos vår samarbeidspartner Lagerboks i Oslo, når dette er ønskelig. Vi kan ta med inntil 4 lagerbokser pr. tur. Dette er veldig tidsbesparende (og derav billigere) i forhold til vanlig minilager, fordi man ikke behøver å bruke tid på å bære de enkelte ting  fra flyttebilen og inn i minilager, og senere tilbake i bilen. Lagerboksene fylles av oss hos kunden, og så lastes disse ut med truck på få minutter hos Lagerboks. Når kunden senere skal ha tilbake tingene lastes boksene inn i vår bil, som så kjører til kunden og laster ut av disse. Dersom man trenger noe fra boksene, er det bare å kontakte lagerboks, så setter de boksen klar for deg. Se bilder nederst. Når man benytter lagerbokser blir det også mindre slitasje, fordi gjenstandene flyttes bare to ganger, mot fire ganger ved bruk av vanlig minilager. Her er lenken direkte til Lagerboks/Flyttetjenester. Vi har også et godt samarbeid med Sundby gård Minilager i Røyken, for rimelig langtidslagring.

Forsikring

Dette er inkludert i prisen. Dersom vi mot formodning skulle forårsake en skade, dekker vi dette enten direkte, eller via vår forsikring. Vi har to forsikringer: 1) Tabbeforsikring/skadeforsikring for mannskapet, dersom de skulle skade noe under bæring.  2) Flyttegodsforsikring. Dette er en kaskoforsikring for flyttegodset i flyttebilen, som dekker inntil kr. 1.200,- pr. m3 flyttegods. Spesielt dyre gjenstander kan kunden evt. vurdere å forsikre separat.

Om skapbiler og priser

SAMME TIMEPRIS på hverdag, kveld og helg. Dersom kunden ønsker fremmøte kl. 13, 14 og 15 tillegges imidlertid kr. 500,- inkl. mva.  Ved ønsket fremmøte kl. 16, 17 og 18 tillegges kr. 1.000,- inkl. mva.

VED SMÅ FLYTTEOPPDRAG fra små leiligheter, eller der en bare skal ha med en mindre del av møbleringen, kan det passe med vår minste skapbil, på 20 m3. Denne kan også være bra dersom det er liten plass til parkering eller trange veier, så får man evt. heller kjøre to turer. Her vil det normalt være passe med 2 mann. Disse bruker i gjennomsnitt 1-2 timer på å fylle bilen, og tilsvarende tid på å tømme den. Hvis det er mange trapper/etasjer vil det være mer arbeid, og da kan 3 mann være aktuelt. I slike tilfeller blir det ikke nødvendigvis dyrere med flere mann, fordi oppdraget går raskere.

VED VANLIGE FLYTTEOPPDRAG, fra leiligheter på 50 – 80 m2 vil det normalt være passende med en 48 m3 skapbil. Vi har derfor 4 slike biler. Her vil det normalt være passe med 2 – 3 mann. Disse bruker i gjennomsnitt 3-4 timer på å fylle bilen, og tilsvarende tid på å tømme den. Hvis det er mange trapper/etasjer vil det være mer arbeid, og da kan 3 – 4 mann være aktuelt. I slike tilfeller blir det ikke nødvendigvis dyrere med flere mann, fordi oppdraget går raskere.

VED STØRRE FLYTTEOPPDRAG, fra leiligheter over 90 m3, rekkehus og eneboliger vil det ofte være lurt å bestille vår største skapbil, på 65 m3. Da slipper man å bruke unødig tid på eventuelt å måtte kjøre to turer. Denne bilen koster kun kr. 50,- mer pr. time enn de vanlige 48 m3 skapbilene våre. Husk imidlertid at denne bilen er 12 meter lang, og trenger god plass  🙂     Her vil det normalt være passe med 3 mann. Disse bruker i gjennomsnitt 3-4 timer på å fylle bilen, og tilsvarende tid på å tømme den. Hvis det er mange trapper/etasjer vil det være mer arbeid, og da kan 4 mann være aktuelt. I slike tilfeller blir det ikke nødvendigvis dyrere med flere mann, fordi oppdraget går raskere.

HELLER FOR STOR ENN FOR LITEN BIL. Det er oftest bedre å bestille en litt for stor bil enn en litt for liten, siden man da minsker risikoen for å måtte kjøre to turer, som kan fordyre mye. I tillegg slipper man da ofte å stable så høyt. Dette sparer tid, og minsker eventuell fare for skader.   OBS: Mange andre firmaer har kun 20-25 m3 biler, og bruker derfor lenger tid, eller må kjøre 2-3 turer som fordyrer mye….

FLYTTEGODSFORSIKRING OG SKADEFORSIKRING ER INKLUDERT. De fleste andre flyttebyråer tar ekstra betalt for dette, men vi spanderer  🙂

OM FASTPRIS: På langturer, over ca. 30 mil, kan vi gi fastpris på oppdraget. (Dersom innlasting/utlasting avviker mer enn 2 timer fra estimert tid, kommer hele mertiden som eget tillegg i fakturaen.) Ved turer over ca. 500 km hver vei, vil overnattingutgifter kr. 1.000,- + mva. beregnes. Be om fastpris-tilbud, så regner vi raskt ut et pristilbud til deg  🙂

Beregning av tid

Tiden regnes fra ankomst hos kunde, til avreise fra kunde, pluss 1 time, for den tiden mannskap og biler i gjennomsnitt bruker til/fra kunde. (Gjelder for kjøring innenfor Oslo, Bærum og Asker.)

Vi gir deg gjerne et estimat på tid og pris på oppdraget, pr. telefon eller mail, men da med alle forbehold, siden vi ikke reiser på befaring. Oppdraget faktureres etter medgått tid. På turer over 30 mil kan vi gi evt. gi fastpris.

Dersom vi er “på langtur” ved flytting utenfor Oslo / Bærum / Asker, regnes tiden fra/til Sandvika i Bærum.

Minstetid pr. oppdrag er 3 timer, inkludert 1 time til/fra kunde.

Hvis vi kjører lagerbokser, regnes tiden fra Lagerboks, til kunden og retur Lagerboks, pluss 1 time, for vår tomkjøring til/fra lagerboks.)

Noen referanser


Du finner flere referanser her hvis du klikker på Omtaler og Referanser.

Jeg har flyttet fra rekkehus til leilighet i Bærum. RENOVA har stilt opp med “Ryddebil” til bortkjøring før og etter flytting, samt selve flyttingen. Helt supert! Kjempeproffe folk som både var raske og påpasselige med at alt ble skånsomt behandlet. I tillegg må de være blant markedets billigste og mest fleksible! Anbefaler absolutt RENOVA!

Mvh Brit Oppheim

For det første må jeg si at jeg aldri har blitt behandlet med så god service, både på pris, tilbud og kvaliteten på arbeidet! Meget hyggelig og behagelig samtidig som betalingen kan skje med faktura, etter at flytting er gjennomført! Uendelig takk så langt!

Mvh C. H. Skjeggerød

Da vi skulle flytte fra enebolig til leilighet valgte vi RENOVA til jobben. De sto for flyttingen og flyttevasken. RENOVA gjorde en strålende jobb for oss til en hyggelig pris. Flyttingen gikk bedre enn forventet og husvasken ble utført slik at både megler og ny eier bemerket denne positivt. RENOVA anbefales, og vi takker firmaets personale for hjelpen for vel utført arbeid.

Mvh E og M Westby

Renova utførte flytting for oss i Asker. Kun positive erfaringer:
– ryddig tilbud med pris/tidsestimat som traff godt
– rimelig pris
– startet og fullførte på tid
– ingenting som ble skadet
– hadde med stor matte for å tørke av skoene, slik at det ikke ble skittent inne i ny bolig
– esker ble plassert i riktig etg/rom basert på angivelse på esker
– enkel og riktig faktura med oversiktlig fakturagrunnlag pr epost

Mvh Bjørge R.

Vi fikk anbefalt RENOVA av gode naboer i forbindelse med rydding og kasting for å klargjøre husvisning. Egentlig skulle vi leie container, som vi hadde gjort før, men heldigvis hørte vi på naboen. Alt klaffet fra 1. telefonsamtale i juli, samt de neste 3 oppdragene Renova fikk. Rydde, kjøre søppel, hageavfall, pakke, flytte og vaske et stort hus – fantastisk utført jobb, god pris og ikke minst masse spart tid for oss. Vi kommer heretter alltid til å bruke Renova og gir vår beste anbefaling!

Mvh G. Nielsen

Relaterte sider


Massetransport og
henting av masser

Bortkjøring av jord, stein og betong- masser, i Oslo, Asker, Bærum og Akershus.
LES MER

Flyttebyrå - Rimelig og profesjonell flytting

Renova Flyttebyrå utfører flytting over hele Sør-Norge, til hyggelige priser. Vi har store biler på hhv. 48 m3 eller 65 m3
LES MER

Komprimatorbil som henter alle typer avfall

Containerutleie i Oslo, Bærum, Asker og Akershus med fastpris per kilo.
LES MER