Kvisthenting og hageavfall for private. Alternativ til container.

LAV PRIS – HØY KVALITET

Kvisthenting, hageavfall er et pris-gunstig tilbud til privatpersoner og firmaer i Oslo Bærum og Asker.

(For sameier og vel, klikk Sameier og velforeninger)

Vår pris / metode er ofte rimelig i forhold til pris for leie av container, samtidig som man sparer seg for endel arbeid i forhold til å legge i container eller kjøre bort selv.

Vi utfører kvisthenting med komprimatorbil og 2-3 mann, som laster kvist og hageavfall inn manuelt. De har også med motorsag, og deler opp ved behov, uten ekstra kostnad for kunden. Når de er ferdige med innlastingen, tar mannskapet frem river og spader, og raker opp det siste bøsset, slik at det skal se relativt pent ut etter dem.

Dersom det er en forholdsvis stor kvisthaug vil det ofte være hensiktsmessig at vi grabber på en av våre kranbiler med kvistklo. Se bilder og video nedenfor 🙂

Vi kan normalt hente i løpet av 1 – 2 dager etter bestilling. 

Klikk gjerne her for å lese våre over 200 Omtaler og Referanser.

Renova henter her kvist og hageavfall med en av våre komprimatorbiler. Enkelt og greit :-)

Renova henter her kvist og hageavfall med en av våre komprimatorbiler. Enkelt og greit 🙂

Renova henter her kvist og hageavfall med en av våre kranbiler. De har en stor gripeklo, som grabber tak i en stor "klype" for hvert løft.

Renova henter her kvist og hageavfall med en av våre kranbiler. De har en stor gripeklo, som grabber tak i en stor «klype» for hvert løft.

Her har vi møtt med vår største kranbil, med en 30 m3 container og grabber på en stor kvisthaug, hele 17 meter ut fra bilens senter.

Renova henter her kvist, hageavfall og skrot med vår største kranbil. Den har på en stor 30 m3 container til denne typen oppdrag, når det er en relativt stor mengde.

Renova henter her kvist, hageavfall og skrot med vår største kranbil. Den har på en stor 30 m3 container til denne typen oppdrag, når det er en relativt stor mengde.

Priser


200 kg hageavfall - kr 955,-

Pris for bortkjøring av 200 kilo hageavfall, der 3 mann bærer f.eks. i 15 min.

Fremmøte – kr 400
200 kilo skrot (200 x 1,8) = kr 360,-
3 mann x kr 260 x 0,25 timer = kr 195,-
Totalt kr 955,- eks.mva. (1194,- ink mva)

400 kg hageavfall - kr 1.510,-

Pris for bortkjøring av 400 kilo hageavfall, der 3 mann bærer f.eks. i 30 minutter.

Fremmøte – kr 400
400 kilo hageavfall (400 x 1,80) = kr 720,-
3 mann x kr 260 x 0,50 timer = kr 390,-
Totalt kr 1510,- eks.mva

1.000 kg hageavfall - kr 2.980,-

Pris for bortkjøring av 1000 kilo hageavfall, der 3 mann bærer f.eks. i 1 time.

Fremmøte – kr 400
1.000 kilo hageavfall (1000 x 1,80) = kr 1800,-
3 mann x kr 260 x 1,0 timer = kr 780,-
Totalt kr 2.980,- eks.mva

2.000 kg hageavfall - kr 5.170,-,-

Pris for bortkjøring av 2000 kilo hageavfall, der 3 mann bærer f.eks. i 1,5 time.

Fremmøte – kr 400
2.000 kilo hageavfall (2000 x 1,80) = kr 3600,-
3 mann x kr 260 x 1,5 timer = kr 1170,-
Totalt kr 5.170,- eks.mva

Dette er bare eksempler. Du betaler kun for nøyaktig det antall kilo vi henter. Bilenes veieanlegg veier på kiloen.

PRISEKSEMPLENE INKLUDERER ALT: De inkluderer både fremmøte,  kiloprisen for hageavfallet og estimert tid for innlasting. Fakturaen består av tre elementer: Fremmøtepris (kr. 480,-),  kilopris og bæretid. OBS. Pris-eksemplene er oppgitt eks. 25 % mva. Faktura kommer pr. mail i etterkant. Veiebilag legges i postkassen ved henting.

REGN UT CA. PRIS SELV: Du kan selv estimere hva det vil koste for deg:   Du bare gjetter på antall kilo, og ganger dette med kiloprisen.   Så legger du til kr. 480,- i fremmøte, samt ganger tiden du tror det vil ta å bære, med kr. 360,-. pr. time.

Hvis du ønsker å bestille pr. nett, kan du bare klikke her på bestillingAlternativt kan du sende oss en forespørsel, ved å klikke her på forespørsel, eller du kan ringe oss på tlf.  22 10 10 10, og snakke med en av våre hyggelige damer på kundemottak.

 • Fremmøte kr. 400,-
 • Kilopris, kr. 2,00 pr. kilo. 
 • Kilopris, for grener og stammer, tykkere enn 15 cm, som vi da ikke kan levere videre som hageavfall:  kr. 2,60
 • Gratis innlasting av sekker med hageavfall som står inntil 10 meter fra bilen, -kun kiloprisen for dette.
 • Bæring, Kr. 360,- (+ mva.) pr. time pr. mann for  akkurat den tiden mannskapet bruker på å bære og laste inn kvist/hageavfall til bilen. Det pleier ikke bli så mye. Hvis f.eks. 2 mann bærer i 30 minutter, vil dette totalt koste kun kr. 360,- ekstra. (2 mann x 0,5 timer x kr. 360,- = kr. 360,-)
 • Priser eks. mva.
 • Hvis det er en større mengde kvist, benytter vi ofte kranbil med kvistklo, for rask innlasting. Denne koster også bare kr. 480,- + mva. i fremmøte, men for selve innlastingstiden koster det kr. 920,- pr. time + mva, men da kun for nøyaktig den tiden han bruker hos. kunden. Hvis behov for hjelpemann på kranblilen, koster han kun kr. 360,- + mva pr. time, for den samme tiden som kranbilen.

Øvrig informasjon


BÆREHJELP, OVER 10 METER: Dersom skrotet står inntil 10 meter fra bilen, så er innlastingen GRATIS. Dersom skrotet står mer enn 10 meter unna, så må vi ta litt betalt for den ekstra tiden vi bruker på å gå, utover de 10 meterne. Da med kun kr. 360,- pr. mann/ pr. time (+ mva) for den ekstra tiden mannskapet bruker, mellom f.eks. 10 og 20 meter Det pleier ikke bli så mye. Hvis f.eks. 2 mann bærer ekstra i 30 minutter, vil dette totalt koste kun kr. 360,-  ekstra. (2 mann x 0,5 timer x kr. 360,- = kr. 360,-) Dersom vi bærer ut av bygning, regnes imidlertid hele bæretiden, selv om det evt. er under 10 meter.

HENTEMETODE SKROT: Vi kommer enten du har 50 kg. eller 10 tonn. Vi kommer med 2-4 mann og stor spesialbygd komprimatorbil, med flere kamre. Innlasting i bilene er gratis, dersom det er inntil 10 meter å bære til bilen, utendørs. Bare legg avfallet i haug(er) eller i sekk (er), så tar vi det derfra, og koster opp alt bøss etterpå. Hvis avfallet ligger ute, behøver dere ikke være tilstede. Man sparer tiden/kreftene man ellers ville ha brukt på å legge alt i container/kransekker, og slipper  å tenke på plassering, dagleie, overfylling, feil ting i container osv. Vi bærer også ut fra leiligheter, hus og kontorer. Ryddebil er som en kjempestor taxi for søppel. Det kan være smart å legge små – avfall i sekk, så bæring går raskere.

BILLIGERE ENN CONTAINER OG I SEKK (ER): Vår hentemetode er «alltid» billigere enn container. Hos Renova betaler man bare kr. 400,- for fremmøte + kilopris (+ mva). For container(e) fra andre firmaer koster utsetting og henting av én container ca. kr. 1.500 – 2.000 + kilopris. Containere blir i praksis aldri under kr. 4.000,-.  enten man velger kilopris eller fastpris.  (Hvis man da evt. trenger 2-3 containere, blir jo fast pris veldig dyrt…) Vi er normalt også adskillig billigere enn kransekker, bl.a. siden disse er vanskelig å fylle med mange kilo.  Her er det bare å sammenligne med andre firmaer…

Vi veier på stedet, du får faktura på mail

Bilene har påmontert digital vekt m/printer, og kunden får fakturagrunnlag med veiebilag overlevert/i postkassen med det samme. Faktura kommer senere pr. post eller mail. (evt. forskuddsbetaling hvis lav kredittrating)

Vi sorterer for kunden

Våre mannskaper sorterer for hånd på stedet i de forskjellige avfallsfraksjoner, og laster dette inn i forskjellige rom på bilene. Alt blir derfor meget nøye kildesortert.  Kunden slipper både all jobben med å lempe opp i container, og slipper også risikoen med evt. å legge feil ting i container, siden vi med vår metode tar med ALLE typer skrot.

Alle typer avfall og skrot

Vi henter alt, inkludert elektrisk avfall, maling, løsemidler, gips, betong, stein, impregnert trevirke, spraybokser, glass osv. Dette er forøvrig ting man normalt ikke kan legge i en container. Så her slipper man å tenke på alt man evt. ikke kan legge frem…..

Utenfor Oslo / Bærum / Asker

Her må vi ha noe mer for fremmøtet pga. lengre kjøretid for mannskapene, mer diesel osv.

Vi beregner da fremmøteprisen etter kjøreavstanden, tur/retur fra det som er nærmest deg, av Oslo Rådhus eller Sandvika.

Komprimatorbil med 2 mann koster kr. 19,- pr. kilometer, + mva, så dette kan du lett regne ut selv også, ved å gange avstanden tur/retur med kr. 19,-)

Her er noen eksempler på fremmøtepriser, så du ser beregningsmetoden:

 • Fremmøtepris til Lillestrøm er kr. 912,-         (48 km tur/retur x kr. 19,-)  (fra Oslo)
 • Fremmøtepris til Ski er kr. 1.140,-                   (60 km tur/retur x kr. 19,-)  (fra Oslo)
 • Fremmøtepris til Drøbak er kr. 1.368,-           (72 km tur/retur x kr. 19,-)  (fra Oslo)
 • Fremmøtepris til Kløfta, kr. 1.444,-                  (76 km tur/retur x kr. 19,-)  (fra Oslo)
 • Fremmøtepris til Drammen, kr. 1.102,-         (58 km tur/retur x kr. 19,-)  (fra Sandvika)
 • Fremmøtepris til Nesoddtangen, 1.748,-      (94 km tur/retur x kr. 19,-)  (fra Oslo)
 • Fremmøtepris til Hønefoss, kr. 1.634,-          (86 km tur/retur x kr. 19,-)  (fra Sandvika)
 • Fremmøtepris til Slemmestad, kr. 646,-       (34 km tur/retur x kr. 19,-)  (fra Sandvika)

Før du bestiller, så bare ta kontakt, så beregner vi i fellesskap fremmøteprisen 🙂 Tips:   Du finner avstander ved å klikke HER.

Noen referanser


Du finner flere referanser her hvis du klikker på Omtaler og Referanser.

Veldig fornøyd. Effektive og ryddige, fikset oppdraget uten problemer, selv om det gjaldt greiner som var spredt over et større område.
Ryddig og forutsigbar fakturering, og betydelig billigere enn andre alternativer som var relevant for mitt oppdrag (container), selv inkludert timebetaling for en litt større jobb. 

Mvh Trygve K.

Kontaktet Renova etter å ha sjekket opp priser på container leie. Fant fort ut at Renova sine priser faktisk ville være nærmere halve prisen. De kom til avtalt tid og nærmere ett tonn skrot var borte i løpet av en halvtime, I tillegg så slapp vi å sortere skrotet. Fantastisk effektivt, billig og ikke minst god service. Dette kan trygt anbefales for vi kommer garantert til å benytte oss av dem igjen. 

Mvh I. M. Nygaard

Kjempefornøyd !
Hyggelig og servicevennlig ved bestilling, kom til avtalt tid, rask og effektiv pålessing på bil og ikke minst veldig hyggelige mennesker som kom fra Renova for å utføre selve jobben ! 
Kan anbefales på det sterkeste !

Rune Larsen

 

Vil takke guttene fra Renova kjempe masse for den meget godt utførte jobben. Kunne vi lagt ut før og etter bildene av slik det så ut utenfor blokken før de kom, så hadde det garantert vist hvor mye disse gutta gjør.

Veldig konkurransedyktige priser, null behov for sortering av avfallet og raskt utført arbeid er mer enn nok for å anbefale de videre til andre.

Sameiet i Riiser-Larsens vei 6a

Nordre Hellerud borettslag har benyttet Renova til henting av både skrot og hageavfall. Vi er godt fornøyd med jobben, effektivt og etter avtale. Anbefaler firmaet til andre borettslag.

Heidi Drange

Relaterte sider


Flyttebyrå - Rimelig og profesjonell flytting

Renova Flyttebyrå utfører flytting over hele Sør-Norge, til hyggelige priser. Vi har store biler på hhv. 48 m3 eller 65 m3
LES MER

Komprimatorbil som henter alle typer avfall

Containerutleie i Oslo, Bærum, Asker og Akershus med fastpris per kilo.
LES MER

Massetransport og
henting av masser

Bortkjøring av jord, stein og betong- masser, i Oslo, Asker, Bærum og Akershus.
LES MER