Trefelling – Beskjæring og vegetasjonsrydding

LAV PRIS – HØY KVALITET

Vi tilbyr pris-gunstig trefelling, vegetasjonsrydding og beskjæring.

Trefelling av mindre trær og evt. større trær som står greit til gjør vi selv, men ved større trær som står vanskelig til, leier vi inn eksperthjelp fra vår samarbeidspartner «Aktiv Trefelling«. Siden vi har «hyggelige» timepriser, blir det ofte rimeligst for kunden at vi leier inn eksperthjelp akkurat der det behøves, fremfor at kunden benytter eksperthjelp på hele jobben. Vi har mye utstyr til å utføre slike jobber, som; kranbil med gripeklo, lift, komprimatorbiler osv. Vedr. bortkjøring av kvisthauger og stammer, kan du lese mer på siden for «Ryddebil», og på siden for «Kvisthenting».

 

Klikk gjerne her for å lese våre over 200 Omtaler og Referanser.

Dersom du skal felle trær som står nær hus, ledninger osv, bør man klatre opp og felle dette seksjonsvis. Renova utfører kun felling av mindre trær som kan felles fra roten, så om det behøves seksjonsvis felling eller felling av større trær, så kontakt gjerne vår samarbeidspartner, Aktiv Trefelling, v/ Robert Corell, direkte, på tlf. 45615374

Ved felling av større trær gjør vi det ofte slik at Aktiv Trefelling feller treet/trærne, og så kommer Renova og fjerner kvist og stammer med kranbil med container og gripeklo, eller med komprimatorbil.

Dette er forøvrig lenke rett til deres Facebook-side, der du kan se bilder og en del informasjon:

https://www.facebook.com/Aktiv-trefelling-trepleie-1590939177793715/

Prisliste, Trefelling


 1. Timepris pr. arbeidstime pr. mann, for enkel felling, kvisting, kvistfjerning osv. Kr. 380,-
 2. Timepris pr. time for motorsag/beskjæringssag. Kr. 120,-
 3. Bortkjøring av kvist og hageavfall med komprimatorbil. Kr. 480,- i fremmøte + kr. 2,40 pr. kilo.
 4. Bortkjøring av kvist og hageavfall med stor kranbil med gripeklo og 17 meter rekkevidde. Kr. 480,- i fremmøte + kr. 920,- pr. time for akkurat innlastingstiden for kranbilen m/sjåfør + deponiavgift kr. 2,40 pr. kilo.
 5. Felling, kvisting og oppkutting av mindre trær, som kan felles uten klatring. Kr. 380,- pr. time/mann.
 6. Beskjæring av høye hekker, tujatrær, opp til ca. 8 meter høyde utfører vi med to mann og vår kranbil med mannskapskurv. En mann står i kurven og beskjærer mens krabilsjåføren styrer kurven. Kranbilen har 17 meter rekkevidde. Kr. 920,- pr. time for kranbilen m/ sjåfør. (I visse perioder er kranbilene veldig opptatt, så her må man bestille i god tid.)
 7. Felling, kvisting, oppkutting av større trær, som kan felles uten klatring. ca. Kr. 3.000,-  (Vi noterer tidsbruken. Hvis det blir billigere på tid, så regnes dette.)
 8. Felling, kvisting, oppkutting av større trær, med klatring/sekjonsfelling. Kr. 3.000,- til Kr. 6.000,-   (Her benytter vi normalt en samarbeidspartner som fakturerer direkte.)
 9. Kronereduksjon, fjerning av enkeltgrener osv. Liftleie + timepris pr. mann (Her benytter vi normalt en samarbeidspartner som fakturerer direkte.)
 10. Stubbefresing. Individuell pris, etter befaring. (Her benytter vi normalt en samarbeidspartner som fakturerer direkte.)
 11. For reisetid til/fra innenfor Oslo/Asker/Bærum fakturerer vi Kr. 380,- pr. mann. (Utenfor dette området fakturerer vi tid fra/til Sandvika, med kr. 360,- pr. time pr. mann.)

Priser eks. 25 % mva.

Beskjæring, felling av mindre trær, hagerydding osv utføres på timespris, som angitt over. Slike arbeider kan vi utføre på kort varsel.

Felling av større trær og noe mer avanserte arbeider utføres etter befaring og nærmere avtale.

Øvrig informasjon, Trefelling


Uansett hva vi utfører, så  fjerner alt vi har tatt ned etterpå, og raker og gjør det pent til slutt.

Vår målsetting er å utføre prikkfritt arbeide, nøyaktig etter kundens ønsker, til hyggelige priser.

For arbeidene som er nevnt ovenfor vil vi ofte kunne gi en fast pris på f.eks. trefelling, stubbefresing og kranbil for bortkjøring.

Det øvrige arbeidet med opprydding, beskjæring osv, gjøres normalt gjøres på timesbasis, idet det kan være vanskelig å bedømme tidforbruket nøyaktig på forhånd. Tiden regnes fra ankomst hos kunde, til avreise fra kunde, pluss 1 time, for den tiden mannskap og biler i gjennomsnitt bruker til/fra kunde. (Gjelder for kjøring innenfor Oslo, Bærum og Asker.) Hvis ønskelig kan vi likevel sette en makspris/maks antall timer, så kunden vet hva det maksimalt blir å betale.

Vegetasjonsrydding

Vegetasjonsrydding av kratt og busker eller hele tomter er noe vi også utfører. Vi har gravemaskin m/klo og kranbil m/klo, samt ryddesager osv.

Beskjæring

Beskjæring av de fleste trær bør gjøres i månedene februar og mars, med unntak av bjerk, lønn, plomme og kirsebær, som bør beskjæres i juli, august og september. Tuja bør beskjæres i september, mens brune grener bør fjernes i mars. Bare ta kontakt, for prisantydning/spørsmål. Så kan vi evt. avtale tid for utførelse av arbeidet.

Stubbefresing

Stubbefresing utføres av vår samarbeidspartner, mens vi ofte tar oss av rydding osv. i denne forbindelse.

Noen referanser


Du finner flere referanser her hvis du klikker på Omtaler og Referanser.

I forbindelse med totalrenovering av vår enebolig i Bærum undersøkte vi markedet for et firma som kunne håndtere avfallet fra riving og bygging. Det viste seg at Renova var gunstig på pris, og ikke minst – vi slapp å sortere avfallet og trengte ikke å ha flere konteinere stående på tomten i byggeperioden. Når vi hadde et passe stort lass ringte vi bare Renova og så kom de og hentet det. Vi har kvittet oss med i størrelsesorden 10 tonn avfall gjennom Renova, og er strålende fornøyd med tjenesten.

Mvh O .C. Drage

I forbindelse med en totalrenovering av rekkehus på Bekkestua kontaktet jeg Renova for å få hjelp med bortkjøring av byggeavfall. Dette skulle vise seg å være et klokt valg. Hageavfall, byggeavfall og stein ble hentet og kjørt bort som avtalt. 2-3 menn ryddet opp med river og raker og etterlot seg en plettfri byggeplass. Arbeidet ble utført til avtalt tid og til avtalt pris. Jeg er meget fornøyd!

Mvh Trond, Bekkestua

Fantastisk opplegg – man slipper å ha kontainer stående i hagen, de sorterer alt for deg og ikke minst tar de med seg all slags avfall!  Også upåklagelig service og pris!

Mvh Ola G.

Vi har restaurert vår privatbolig der all panel, plater, isolasjon og alle vinduer er skiftet ut, hagen var full av alt dette og jobben med å få dette fjernet startet.Vi prøvde å få kontakt med de kjente aktørene i markedet, Ragn-Sells, Franzefoss Gjenvinning og Norsk Gjenvinning. Leie av container her ville blitt kostbart og all jobben måtte vi utført selv. Flere av dem svarte ikke engang på vår forespørsel!    Ved en tilfeldighet kom vi så i kontakt med RENOVA, som var parat til å utføre oppdraget dagen etter at vi tok kontakt. Det kom en stor komprimatorbil med 3 mann ombord, disse jobbet som helter i 4 timer hver, smilet på lur, og kostet/raket opp hver lille bit av søppel før de dro.Fakturaen som kom for utført jobb var svært gledelig, og det beste var at det ikke kostet noe ekstra å ha 3 mann på tomten i 4 timer. Slå den!!!  Anbefaler RENOVA på det aller sterkeste!

Mvh Jarle Hansen

Tett på 10 tonn med blandet avfall etter oppussing ble fjernet meget raskt og effektivt, og etter at gutta var ferdige, var det knapt nok et gram avfall igjen på hele tomta. Kommer absolutt til å anbefale Renova til alle som måtte vurdere denne typen tjenester. Helt nydelig utført, og på kort varsel og til avtalt pris. Kan ikke be om mere.

Mvh Aleksander E.

Relaterte sider


Massetransport og
henting av masser

Bortkjøring av jord, stein og betong- masser, i Oslo, Asker, Bærum og Akershus.
LES MER

Flyttebyrå - Rimelig og profesjonell flytting

Renova Flyttebyrå utfører flytting over hele Sør-Norge, til hyggelige priser. Vi har store biler på hhv. 48 m3 eller 65 m3
LES MER

Komprimatorbil som henter alle typer avfall

Containerutleie i Oslo, Bærum, Asker og Akershus med fastpris per kilo.
LES MER