Om Renova

LAV PRIS – HØY KVALITET

Renova er et firma i relativt rask vekst som tilbyr et bredt spekter av tjenester innen gjenvinning, anlegg og transport, med mer. Vi startet opp i 2011 og vi er p.t. 23 ansatte i Renova.

Pr. januar 2018 har vi totalt 20 lastebiler, 4 varebiler/små skapbiler, 3 gravemaskiner og en traktor. Dette er vår bil- og maskinpark:

 • 10 stk. komprimatorbiler, store tre-akslede, samt en fire-akslet, fra 17 – 28 m3.  Til henting av grovavfall, byggavfall osv.
 • 3 stk. svært store 12 meter skapbiler med løftelem, 65 m3 lastekapasitet.  Til flytteoppdrag osv.
 • 3 stk. store 10 meter skapbiler med løftelem, 48 m3 lastekapasitet.  Til flytteoppdrag osv.
 • 2 stk. 6 meter små skapbiler med løftelem , 20 m3 lastekapasitet.  Til flytteoppdrag osv.
 • 1 stk. tre-akslet 29 tonnmeter kranbil med tipp, grusgrabb og kvistklo,  Rekkevidde 17 meter. Til massetransport og kvisthenting
 • 1 stk. fire-akslet 44 tonnmeter kranbil med krokløft, grusgrabb og kvistklo,  Rekkevidde 26 meter. Til massetransport, kranoppdrag og kvisthenting. Til denne bilen har vi forskjellige krokkasser, som 30 m3 containere, 14 m3 containere, maskinflak og alu-flak
 • 1 stk. tre-akslet liftdumper til utsetting og henting av åpne og lukkede 10 m3 avfallscontainere samt 5 m3 containere til masser.
 • 1 stk. tre-akslet krokbil, til kjøring av masser, avfall og div. typer containere
 • 2 stk. varebiler
 • 1 stk gravemaskin, 9 tonn
 • 1 stk gravemaskin, 2 tonn
 • 1 stk gravemaskin, 1 tonn. Til bl.a. innvendig utgraving av kjellere
 • 1 stk. 110 hk traktor med frontlaster

 

Våre kunder er privatpersoner, bedrifter, sameier, borettslag og velforeninger i Asker, Bærum, Oslo og Sør-Norge forøvrig.

Vi utfører mange av tjenestene på en litt ”innovativ og moderne” måte, og har nøye tilpasset oss kundenes behov. Vi er også litt ”annerledes” enn mange andre i den forstand at vi ikke bare kjører biler og maskiner, men i stor grad gjør manuelt arbeid, og ikke er redde for å ta i et tak.

Mange av våre kunder liker også at vi er så vidt ”små” at man lett kommer i kontakt med både ledelse og den som utfører arbeidet, slik at oppdateringer og tilbakemeldinger skjer effektivt.

Vi har også i stor grad de laveste prisene i markedet. Dette skyldes blant annet at vi har nedbetalt alt av biler og utstyr, og derfor har lave faste kostnader. Vi tilstreber også rasjonelle metoder og god logistikk, for å holde kostnadene nede. I sum kommer dette både oss og kundene til gode.

Vi forsøker også å holde et høyt servicenivå og en høy fleksibilitet.

Ta gjerne kontakt for å høre om vi kan løse din oppgave, og vi lover å hjelpe til etter beste evne.

Våre samarbeidspartnere

Lagerboks er vår hovedsamarbeidspartner for lagring, når kunden i en periode må sette møbler og innbo på lager. Renova møter med en av våre store flyttebiler og setter inntil 5 lagerbokser inn fra bilens sideåpning, som går i hele bilens lengde. Deretter kjører vi til kunden og tømmer eller fyller lagerboksene. Dette er veldig tidsbesparende i forhold til vanlig minilager samt at gjenstandene da bare flyttes to ganger, inn og ut av boksen. Ved bruk av vanlig minilager må gjenstandene flyttes hele fire ganger……

Lagerbok samarbeider med Renova innen flyttebyrå, flytting, lagring og flyttebokser

Renek er et vaskebyrå som vi samarbeider mye med. Ofte får vi forespørsel om å utføre både flytting og flyttevask. Da spør vi ofte Renek om å utføre flyttevasken for oss. De gir ofte fast pris på vaskeoppdraget, selv uten å ha vært på befaring. Dette er enkelt og greit for alle parter. Vi benytter Renek tilsvarende på dødsbo, der Renova først kommer og tømmer leiligheten, og Renek deretter kommer og vasker.

Renek benytter vi mye til flyttevask, når Renova utfører flytteoppeoppdrag eller tømming av dødsbo

Flyttefoten samarbeider vi på pianoflytting og spesielle oppdrag innen flytting. I tillegg har Flyttefoten en bruktforretning. Ved spørsmål fra dødsbo, om vi kan gi tilbud på å kjøpe gjenstander, kommer ofte en representant for deres bruktbutikk på befaring, og gir tilbud på kjøp eller kommisjonssalg av gjenstandene.

Kreativ trekultur er et dyktig firma innen avansert trefelling, kroneredusering, seksjonfelling, stubbefresing og beskjæring. Renova utfører selv trefelling av mindre trær samt beskjæring, for en rimelig pris. Renova har store komprimatorbiler og kranbil med grabb, og Kreativ Trekultur benytter ofte oss for hening av kvithaugene. For mer avanserte jobber tilkaller vi ofte Kreativ Trekultur for bistand. På denne måten får kunden et godt og rimelig totaltilbud, der vi i samarbeid utnytter våre beste ressurser.

Kreativ Trekultur og Renova samarbeider innen trefelling og bortkjøring av kvisthauger med kranbil med kvistklo eller komprimatorbil

Gjeteren AS er et firma som vi utfører en del flytteoppdrag for, og de bistår også Renova på flere typer oppdrag.

Gjeteren AS er et firma som vi utfører en del flytteoppdrag for, og de bistår også Renova på flere typer oppdrag.

Ragn Sells er vår hovedmottaker av avfall fra våre komprimatorbiler, kranblier og våre «Rett i sekk» avfallssekker. De er også vår underleverandør på leveranse av containere.

Ragn Sells er Renova sin hovedmottaker av avfall fra våre komprimatorbiler, kranblier og våre

Østlandsjord er vår leverandør av bark, jord, elvestein og pukk, som vi leverer ut med vår kranbil med grabb. Østlandsjord er også vår mottaker av jord, stein og betong-masser, fra våre rivearbeider og piggearbeider.

Østlandsjord er Renova sin leverandør av bark, jord, elvestein og pukk, som vi leverer ut med vår kranbil med grabb. Østlandsjord er også vår mottaker av jord, stein og betong-masser, fra våre rivearbeider og piggearbeider.

Metallco er Renova sin mottaker av skrapmetall, som vi mottar en del av under våre oppdrag med komprimatorbiler eller kranbiler. De tar også imot elektrisk avfall fra oss samt dekk, batterier osv.

Metallco er Renova sin mottaker av skrapmetall, som vi mottar en del av under våre oppdrag med komprimatorbiler eller kranbiler. De tar også imot elektrisk avfall fra oss samt dekk, batterier osv.