Rive innvendig, riving, pigging av gulv og utgraving av kjellere, i Oslo, Bærum Asker og Akershus

LAV PRIS – HØY KVALITET

Rive innvendig, pigging av gulv og fjell, samt utgraving av kjellere. Lave priser. Vi utfører dette ofte før andre håndverkere kommer for å bygge nytt.

Vi arbeider mye med utgraving av kjellere samt innvendig riving.

Vi har hele tre minigravemaskiner til innvendig bruk i kjellere og syv hydrauliske aggregater med tilhørende betongsager, kjerneborutstyr, fjellsplittere, luftborhammere osv. Disse maskinene benytter vi slik at vi kontinuerlig er på tre kjellerutgravinger, med tre team. Vi har derfor ganske stor kapasitet på slike oppdrag.

I tillegg er et til to team nesten kontinuerlig på andre typer riveoppdrag eller på kjellerutgravinger der vi ikke kommer inn med gravemaskin.

Dersom man skal pusse opp en leilighet eller et hus, kan vi rive og hente alt innvendig, før andre håndverkere kommer inn for å bygge nytt. Det gjør ofte at man får en bedre pris på det hele, siden de som skal bygge oppe kommer til klargjorte rom og slipper riving / utgraving, som de ofte ikke er så glade i eller evt. ikke har alt utstyr for. Vi river også garasjer, boder osv.

I tillegg til riving, utgraving av kjellere og betongsaging av åpninger for vindu og dør mv., påtar vi oss ofte fjerning av bærevegger i kjeller, slik at man får større rom/større åpninger i bæreveggen. Vår «spesialitet» er da å legge H-bjelker skjult i taket, altså «flush» med himlingen. Vi anlegger også H-bjelken(e) i vegglivet / mot resterende bærevegg, slik at det ikke blir søyler som må kasses inn. Når vi er ferdige vil det ikke være synlig at en bærevegg er erstattet med H-bjelker mv. Bilder kommer. Vi har Ansvarsrett for Utførelse i Tiltaksklasse 1, (via vår formann).

Siden vi til daglig arbeider med bortkjøring av skrot, byggeavfall og søppel, får man bare én part å forholde seg til, for både riving, utbæring og bortkjøring. Dette er oftest både forenklende og besparende. Vi arbeider spesielt mye med å pigge kjellergulv, rive bad, kjøkken, vegger, butikkinnredning,  kontorinnredning, leiligheter mv.

Vi har også tre kranbiler for grabbing av jord-, stein- og betong-masser og riveavfall, samt 12 transportbånd og en del containere.

Klikk gjerne her, for å lese våre nå over 200 «Omtaler» og «Referanser». 

Vi tar på oss rivearbeid innvendig, river ned og kjører bort massene.

Her er tre av våre karer i sving med riving av alt innvendig i en enebolig

Her benytter vi vår minste mingraver, som kommer gjennom 75 cm døråpninger. Vi pigger opp gulvet og laster dette på minlaster eller transportbånd, for å få massene ut. Deretter henter vi massene effektivt, med en av våre kranbiler med grabb.

Her benytter vi en av våre tre mingravere.  De kommer gjennom 75 cm døråpninger. Vi graver opp gulvet og laster dette på transportbånd og evt. beltedumper, for å få massene ut. Deretter henter vi massene effektivt, med en av våre kranbiler med grabb.

Utgraving av kjeller, med fjellsplitting og transportbånd. Her har vi gravet oss langt ned, for å få bedre takhøyde i denne kjelleretasjen. Etterhvert møtte vi på mange tonn med stein. Da er vårt fjellsplitteutstyr svært effektivt og raskt, i motsetning til ekspanderende sementmørtel, der man må vente opptil flere dager for effekt. Disse massene fjerner vi så med en av våre kranbiler med grabb. Disse massene fjerner vi så med en av våre kranbiler med grabb.

Her grabber vi på stein og betong, etter å ha pigget opp et kjellergulv og transportert massene ut med transportbånd.  Denne grabben med tenner klarer å få godt tak i selv masser med store steiner. Vi utfører forøvrig mange oppdrag med å pigge ut kjellergulv og grave ut jord og steinmasser, slik at kunden får god takhøyde i kjelleren. Vi har også fjellsplitteutstyr for større steiner og fjell.

Renovaosloakershus. Renova. Her fjerner vi parkett og undergulv, for senere å kunne fjerne stubbloftsleire.

Renovaosloakershus. Gravemaskin til utgraving og pigging av gulv i kjeller

Renovaosloakershus. Her benytter vi to transportbånd, til å frakte massene ut av kjeller

Vi er nesten «uslåelige» på pris på bortkjøring av rivingsavfall, samtidig som vi henter alt med komprimatorbil eller kranbil samme dag/neste dag, eller evt. flere ganger under arbeidet, for mindre arbeider. Da slipper man å tenke på problemer med containere, samtidig som summen av rimelig timepris på rivingsarbeiderne og «uslåelig» pris på bortkjøring, gjør Renova til et svært prisgunstig og forenklende alternativ. Vi kan også tilby containere, der dette er nødvendig.

Vi henter f.eks. 1.000,- kilo skrot for kr. 5.100,- inkl. mva. Se priser nedenfor.

Hvis det gjelder pigging og bortkjøring av kjellergulv er det egne lave priser for dette. Klikk i så fall gjerne her på «BORTKJØRING AV MASSER»

Dersom det er ønskelig at riveavfallet settes på balkong/terrasse eller hvis det er liten plass, benytter vi ofte våre Renova kransekker til en del eller alt  riveavfall. Les gjerne om denne tjenesten, ved å klikke på denne lenken, «RETT I SEKKEN«

PRIS FOR BORTKJØRING AV SKROT: Kun kr. 480,- i oppmøte + kilopris; kr. 3,60, for blandet avfall (eks mva). Gratis innlasting! Se prisliste lenger ned.

PRIS FOR RIVEARBEIDET: Kun kr. 440,- pr. mann pr. time + mva.  For mange blir det rimeligere å benytte oss til rivingen, fremfor å benytte andre håndverkere. Det kan ofte da være bedre å la disse starte etter at vi har fått ut mesteparten av det som skal bort. Hvis ønskelig kan vi for store jobber gi en maksimalpris, for hele rivningsarbeidet. Maksimalpris er mye benyttet, idet vi da bare fakturerer etter den tiden vi benytter, men da begrenset til maksimalprisen. Bruker vi da mer tid enn kalkulert, så koster ikke dette kunden noe. Faktura kommer pr. mail i etterkant. (Evt. forskuddsbetaling hvis lav kredittrating.) Veiebilag legges i postkassen ved henting.

Priseksempler, Rive, Bortkjøring


Pris 100 kg skrot - kr 840,- + mva

Fremmøte - kr 480,-
100 kilo skrot (kr 3,60 pr. kg. x 100 kg) = kr 360,-
Totalt kr 840,- eks. mva. (kr 1.050,- inkl. mva)

PRIS 200 KG SKROT - KR 1.200,- + MVA

Fremmøte - kr 480,-
200 kilo skrot (kr 3,60 pr. kg. x 200 kg) = kr 720,-
Totalt kr 1.200,- eks. mva. (kr 1.500,- inkl. mva)

Pris 500 kg skrot - kr 2.280,- + mva

Fremmøte - kr 480,-
500 kilo skrot (kr 3,60 pr. kg. x 500 kg) = kr 1.800,-
Totalt kr 2.280,- eks. mva. (kr 2.850,- inkl. mva)
Tilsvarer ca. 1 stk. 10 m3 container

Pris 1000 kg skrot - kr 3.480,- + mva

Fremmøte - kr 480,-
1000 kilo skrot (kr 3,60 pr. kg. x 1000 kg) = kr 3.600,-
Totalt kr 4080,- eks. mva. (kr 5.100,- inkl. mva)
Tilsvarer ca. 1 stk. 10 m3 container

Pris 1500 kg skrot - kr 5.580,- + mva

Fremmøte - kr 480,-
1500 kilo skrot (kr. 3,60 pr. kg. x 1.500 kg) = kr 5.400,-
Totalt kr 5.880,- eks. mva. (7.350,- inkl. mva)
Tilsvarer ca. 1 stk. 10 m3 eller 20 m3 container.

Pris 2000 kg skrot - kr 7.680,- + mva

Fremmøte - kr 480,-
2.000 kilo skrot (kr. 3,60 pr. kg. x 2.000 kg) = kr 7.200,-
Totalt kr 7.680,- eks. mva. (kr 9.600,- inkl. mva)
Tilsvarer ca. 1 stk. 20 m3 container

Eksemplene inkluderer alt. Både mva, fremmøte, mannskap, innlasting (inntil 10 meter utendørs) og kiloprisen for avfallet.

Dette er bare eksempler, du betaler kun for nøyaktig det antall kilo vi henter. Bilenes veieanlegg veier på kiloen.

Fakturaen består kun av to elementer: Fremmøtepris (kr. 480,- eks. mva) og kilopris (+ evt. bæring over 10 meter/utbæring). Regn ut ca pris selv ved å ta antall kilo ganger kiloprisen + kr. 480,- i fremmøte. Så legger du til 25 % mva.

 • Vi kan normalt hente i løpet av 1 - 2 dager etter bestilling. Faktura kommer pr. mail i etterkant. Veiebilag legges i postkassen ved henting.
 • Vi kan avtale å hente før kl. 12.00 eller etter kl. 12.00. Hvis tingene ligger lett synlig ute, er det best for oss å bare avtale at det hentes i løpet av dagen. Kunden behøver ikke være til stede for vår del. Hvis viktig for kunden kan vi også avtale å møte i et tidsintervall, f.eks. kl. 10.00 - 12.00. Vi kan også avtale fremmøte på tider etter kl. 16, ref. prislisten. Vi kan også avtale at mannskapet prøver å ringe før ankomst.

Hvis du ønsker å bestille pr. nett, kan du bare klikke her på bestillingAlternativt kan du sende oss en forespørsel, ved å klikke her på forespørsel, eller du kan ringe oss på tlf.  22 10 10 10, og snakke med en av våre hyggelige damer på kundemottak 🙂

Renova er kjent for å være rimeligst, og våre kunder beskriver oss best: 

Kontaktet Renova etter å ha sjekket opp priser på container leie. Fant fort ut at Renova sine priser faktisk ville være nærmere halve prisen. De kom til avtalt tid og nærmere ett tonn skrot var borte i løpet av en halvtime, I tillegg så slapp vi å sortere skrotet. Fantastisk effektivt, billig og ikke minst god service. Dette kan trygt anbefales for vi kommer garantert til å benytte oss av dem igjen.

Mvh I. M. Nygaard

Prisliste, Riving, Bortkjøring


Man får lavere pris på hele fraksjonen når man passerer hhv. 500 kilo / 2.500 kilo, som det fremgår. Hvis du ønsker å kontakte oss for en forespørsel, så klikk gjerne her på forespørsel. Ønsker du å bestille med en gang, så klikk gjerne her på bestilling.

Fremmøtepris, Komprimatorbil og to mann:Kr. 480,- (Pr. lass, = inntil 4-5 tonn)
Utenfor Asker Bærum Oslo: kr. 28,- pr. km
Fremmøte, bestilt til kl. 16: Pluss kr. 1.200,-
Fremmøte, bestilt til kl. 17 og 18: Pluss kr. 2.200,-
Blandet skrot, Treverk, Elektrisk, Gips,
Ikke brennbart, Metall, Møbler:
kr. 3,60 pr. kilo
Hageavfall og kvister inntil 15 cm diameter: kr 2,60 pr kilo
Ren betong, stein, jord osv:Over 500 kilo: kr. 1,40 pr. kiloOver 2,5 tonn: kr. 1,00 pr. kilo
Over 5,0 tonn: SE
EGNE PRISER HER
Treverk, hvis over 2,5 tonn: kr. 2,60 pr. kilo
Impregnert treverk, samt "Baderomsmix",
som er Gips som sitter fast på fliser osv. og Betong med Varmekabler:
kr. 4,20 pr. kilo

Galleri, riving


Øvrig informasjon, riving, samt priser for spesielt utstyr


METODE: Rivearbeidene varierer mye, men det er ofte utgraving av kjellere, riving av bad, kjøkken, parkett, vegger, næringslokale, butikklokale  osv.  Vi har også mange oppdrag for kunder som totalrenoverer, der vi kommer inn og river alt i leiligheten innvendig. For jobber som går på noen timer, vil vi normalt møte med 3-4 mann og komprimatorbil, og bære avfallet rett ut i komprimatorbilen mens arbeidet pågår, evt. at komprimatorbilen kommer mot slutten av arbeidet. På denne måten er alt revet og kjørt bort samme dag, på en rask, effektiv og rimelig måte. For noe større jobber avtaler vi på forhånd med kunden, hvor ofte komprimatorbilen skal komme og hente, eller om vi skal benytte containere. Vi tar ingen timepris for komprimatorbilen, -kun kr. 480,- (eks. mva.) i fremmøte for den, + kilopris for avfallet. (Det er litt andre priser utenfor Oslo, Asker og Bærum, se boks ovenfor.)

For utgraving av kjellere har vi alt av pigghammere osv. Vi tar ikke noe betalt for bruk av dette håndholdte elektriske og manuelle utstyret.

 1. Vi har også 10 stk. TRANSPORTBÅND til å frakte massene ut. For transportbånd tar vi kun kr. 500,- + mva pr. dag. Dette er ca. halv pris av vanlig leie. I tillegg tar vi kun betalt for de dagene som transportbåndene faktisk benyttes. Frakt av transportbånd til og fra kunde koster kun kr. 480,- + mva hver vei,  enten vi tar med ett eller flere transportbånd. Dersom vi må bruke mer enn to transportbånd hos en kunde, tar vi kun kr. 250,- + mva. pr. dag for transportbånd nr. 3,4 osv, for at det ikke skal bli så dyrt for kunden 🙂 
 2. Vi benytter også av og til BELTEDUMPER for å frakte ut massene, dersom det er effektivt og besparende. Vi fakturerer kun kr. 350,- + mva. pr. time for en slik maskin. 
 3. Vi har tre stk. GRAVEMASKINER, på 1,2 tonn og en stk. på 9,5 tonn. De minste benytter vi til utgraving innvendig i kjellere. Beltene kan trekkes inn, slik at de kan kjøre inn døråpninger på kun 75 cm bredde. Disse gravemaskinene gjør «tre manns arbeid», og vi fakturerer kun kr. 410,- pr. time + mva, for den tiden gravemaskinen benyttes, (etter avlesing på timetelleren). Frakt av minigraver gjøres med kranbil, som løfter den inn til egnet sted. Frakten til og fra kunde koster kun kr. 1.000,- + mva hver vei. Eventuell bruk av pigghammer på gravemaskin faktureres med kr. 100,- pr. time. Hvis vi må løfte en 2-tonns eller 3-tonns gravemaskin inn på tomten, med kranbil, for å komme til, koster dette kr. 1.200,- + mva.

For henting av betong, stein og jord, gjør vi dette på forskjellige måter, avhengig av hva som er rimeligst og mest hensiktsmessig for kunden:

 • Vi møter med lastebil(er) med stor kran og grabb, og grabber massene opp på bilen(e). (17 meter rekkevidde)
 • Vi leverer container(e), som kunden laster inn i og som vi så henter når den er full.
 • Vi leverer container og transportbånd, slik at massene transporteres rett opp i container.
 • Massene hentes med gravemaskin og lastebil(er).

Vi kan hente inntil ca. 100 tonn pr. dag om ønskelig. Pris avtales normalt pr. tonn. Se evt. mer om dette lenger ned på siden.

Flere hentinger

Vi kan også inngå avtale om å hente alt avfall fra en byggeplass i hele byggeperioden. Siden vår fremmøtepris med komprimatorbiler er kun kr. 480,- (eks. mva.),  så koster det lite ekstra å få oss til å komme flere ganger, i motsetning til container, som det normalt koster kr. 1.500,- – kr. 2.000,- bare å få utplassert/hentet.

Om pris og fremmøte
 • Siden vi antagelig har markedets laveste priser på å kjøre bort byggeavfall, vil summen for det hele normalt være lavere enn det er mulig å oppnå hos noen annen seriøs aktør i dette markedet.
 • Samtidig er alle våre ansatte utdannede håndverkere, som både er vant til å rive og bygge opp, slik at arbeidet gjøres på en trygg måte. SOM NEVNT TAR VI «KUN» KR. 440,- + MVA. PR. TIME FOR VÅRE ARBEIDERE.
 • Vi fakturerer også våre direkte utgifter til forbruksmateriell under arbeidet, som tetteplugger for vann, kappeskiver, støvmasker osv. Dette pleier ikke bli så mye.

PRIS FOR FREMMØTE: 

 • For reisetid til/fra fakturerer vi kun ca. vår selvkost, kr. 320,- /time pr.  mann, + mva. Innenfor Oslo vest/Asker/Bærum beregner vi 1 time. Fra Ullevål og østover i Oslo beregner vi 1,5 time reise tur/retur, siden vi starter fra Skui. Lenger avgårde, – faktisk reisetid.

HENTEPRISER:    Priser og øvrig informasjon vedr selve bortkjøringen av avfallet kan du lese mer om, ved å klikke her på «Bygge- og næringsavfall«. Det står også mye informasjon om dette lenger ned på siden.

FJELLSPLITTING OG BETONGSKJÆRING: 

 • Vårt hydrauliske fjellsplitteutstyr er svært kostbart, både i innkjøp, samt i drift og vedlikehold. Så for å dekke inn dette må vi ta kr. 410,- pr. time + mva, for akkurat den tiden som dette er i bruk + kr. 440,- + mva for han som betjener utstyret. Andre firmaer ligger imidlertid ofte på ca. kr. 1.500,- + mva for utstyr og en mann, for slikt arbeid, samt omtrent kr. 5.000,- i riggkostnader, som vi ikke tar i det hele tatt. Så vi er nok blant de rimeligste på dette arbeidet også 🙂
 • For betongskjæring og fjellskjæring må vi i tillegg fakturere kunden for vår utgift til slitasje på diamantblader, men det pleier ikke bli så mye. Hvis vi f.eks bruker et 45 cm stort blad, koster dette kr. 2.950,- nytt. Men hvis vi bruker bare f.eks. 20 % av et slikt blad, så fakturerer vi bare 20% av prisen for bladet.
Alle typer avfall

En annen fordel med vårt konsept er at vi tar med alle typer avfall, inkludert elektrisk avfall , impregnert trevirke, gips, vinduer, linoleum, ledninger, hvitevarer osv. Med våre store biler får vi med oss inntil 6-7 tonn pr. tur, så volum og mengde er aldri noe problem.  Om du skal rive bare noe lite, så er dette også helt ok for oss. Vi tar både små og store oppdrag. Vi kan om ønskelig levere veiesedler på hver fraksjon samt dokumentasjon på våre avtaler hos de enkelte godkjente mottak som vi benytter.

Veieseddel og faktura

Når mannskapet har lastet inn avfall, printer de ut en veieseddel, som stiftes til ordren, og kunden får enn kopi med en gang eller kopi i postkassen. Der står alle tall, slik at kunden umiddelbart kan summere, og se hva det hele kostet. Faktura sendes pr. mail eller post.

RIVING AV HELE BYGNINGER

Vi kan rive garasjer og mindre bygg på inntil 50 m2, som ikke er til beboelse, i sin helhet. Ref kopi fra Byggesaksforskriften:

Kapittel 4. Tiltak som er unntatt fra byggesaksbehandling  Pkt. 4-1.Tiltak som ikke krever søknad og tillatelse:

Oppføring, endring, fjerning, riving og opparbeidelse av følgende tiltak er unntatt fra kravet om byggesaksbehandling, dersom tiltaket ikke er i strid med lovens bestemmelser med tilhørende forskrifter, kommuneplanens arealdel og reguleringsplan, tillatelser eller annet regelverk:

a. Frittliggende bygning på bebygd eiendom som ikke skal brukes til beboelse, og som verken har et samlet bruksareal (BRA) eller bebygd areal (BYA) på over 50 m². Mønehøyden skal ikke være over 4,0 m og gesimshøyde ikke over 3,0 m. Høyde måles i forhold til ferdig planert terrengs gjennomsnittsnivå rundt bygningen. Bygningen kan oppføres i én etasje og kan ikke underbygges med kjeller. Tiltaket kan plasseres inntil 1,0 m fra nabogrense og annen bygning på eiendommen. Bygningen må ikke plasseres over ledninger i grunnen.

For riving av større hele bygninger, som hus, blokker og næringsbygg, kreves rammetillatelse for riving fra kommunen samt at firma med sentral godkjenning for utførelse og kontroll er ansvarlig for rivearbeidet. Igangsettingstillatelse og evt. miljøsaneringsbeskrivelse kreves i tillegg.  (Sistnevnte behøves ikke for innvendig riving eller små bygninger under 100 m2 BRA og maks 10 tonn riveavfall.) Renova har ikke denne typen sentral godkjenning, siden dette ikke behøves for innvendig riving, som vi arbeider mye med. For slike større bygninger kan imidlertid gjerne rive innvendig, utvendig panel, vinduer osv, samt kjøre bort alt avfallet og levere detaljerte veiesedler for hver fraksjon vi henter, slik at kunden kan benytte dette i en eventuell avfallsrapport. Be i så fall om dette før vi kommer og henter, slik at veiesedlene blir tilstrekkelig detaljerte.

Noen referanser, rive / riving


Du finner flere referanser her hvis du klikker på Omtaler og Referanser.

I forbindelse med totalrenovering av vår enebolig i Bærum undersøkte vi markedet for et firma som kunne håndtere avfallet fra riving og bygging. Det viste seg at Renova var gunstig på pris, og ikke minst – vi slapp å sortere avfallet og trengte ikke å ha flere konteinere stående på tomten i byggeperioden. Når vi hadde et passe stort lass ringte vi bare Renova og så kom de og hentet det. Vi har kvittet oss med i størrelsesorden 10 tonn avfall gjennom Renova, og er strålende fornøyd med tjenesten.

Mvh O .C. Drage

I forbindelse med utbygging av kjeller, hyret vi inn Renova til å gjøre all rivejobben og utgraving av kjellergulv med ca. en halv meter, etter anbefaling av en bekjent. Denne bekjente skal få en blomst for tipset, for maken til service trodde jeg ikke fantes.

Når dette ble toppet av utrolig gode priser, kan man ikke annet enn å være ekstremt fornøyd.

Tor Gard Skjoldhammer som driver Renova er et unikum. Alltid tilgjengelig med gode råd i en etter hvert ganske komplisert prosess med utgraving av kjellergulv med innsig av grunnvann.
At innehaver av firmaet stiller opp på kveldstid og i helg er langt, langt over hva man forventer.
Han skaffer og ordner det som trengs, har han det ikke, så leier han det billig inn til kostpris for kunden.

Og det toppet seg med at undertegnede fikk anledning til å se hvordan han selv hadde løst samme problemstilling i en kjeller hjemme hos Tor.
Den er det neppe noen andre firmaer som slår:-)

Servicen fra Tor er unik, men det har han også klart å overføre til de som jobber i firmaet. Effektive, dyktige og veldig ryddige. Ikke en sur mine selv om arbeidsdagen var i et gjørmebasseng nede i en kjeller, mens de flyttet ut rundt 70 tonn med kjellergulv på en grunnflate på 90 kvm.

Så tusen takk for veldig stor hjelp i en prosess som vi ikke helt ante omfanget av når vi startet. Du har trygt loset oss gjennom første fase uten å sprenge budsjettet vårt.

Vi kommer ihvertfall til å benytte oss av Renova sine tjenester fremover, og vi anbefaler sterkt alle andre som trenger disse tjenestene om å gjøre det også. Det lønner seg!» 

Mvh Magnus Kristiansen

Vi har restaurert vår privatbolig der all panel, plater, isolasjon og alle vinduer er skiftet ut, hagen var full av alt dette og jobben med å få dette fjernet startet.Vi prøvde å få kontakt med de kjente aktørene i markedet, Ragn-Sells, Franzefoss Gjenvinning og Norsk Gjenvinning. Leie av container her ville blitt kostbart og all jobben måtte vi utført selv. Flere av dem svarte ikke engang på vår forespørsel!    Ved en tilfeldighet kom vi så i kontakt med RENOVA, som var parat til å utføre oppdraget dagen etter at vi tok kontakt. Det kom en stor komprimatorbil med 3 mann ombord, disse jobbet som helter i 4 timer hver, smilet på lur, og kostet/raket opp hver lille bit av søppel før de dro.Fakturaen som kom for utført jobb var svært gledelig, og det beste var at det ikke kostet noe ekstra å ha 3 mann på tomten i 4 timer. Slå den!!!  Anbefaler RENOVA på det aller sterkeste!

Mvh Jarle Hansen

Bestilte riving av flere murvegger i vår leilighet, samt bæring og bortkjøring av mursteinen fra Renova, og er veldig fornøyd med utførelsen.  De kom på kort varsel, stilte opp til avtalt tid og gjennomførte oppdraget på mindre tid en antatt. Siden det er vanskelig med parkering der vi bor, organiserte Renova at arbeiderne ble kjørt og hentet. Når de var nesten ferdige ankom komprimatorbilen som tok med murstenene. Jobben ble effektivt og profesjonelt gjennomført, av blide og flinke arbeidere. Vil absolutt anbefale Renova til lignende oppdrag!  

Mvh S. K. Bredby

Fantastisk opplegg – man slipper å ha kontainer stående i hagen, de sorterer alt for deg og ikke minst tar de med seg all slags avfall!  Også upåklagelig service og pris!

Mvh Ola G.

Relaterte sider til riving


Byggavfall og
næringsavfall

Henting av ulike avfall, kan også bære ut av hus/kontor/bakgård.
LES MER

Komprimatorbil som henter alle typer avfall

Containerutleie i Oslo, Bærum, Asker og Akershus med fastpris per kilo.
LES MER

Hente/levere masser

Bortkjøring av jord, stein og betong fra 100 kilo til 100 tonn. Vi leverer også jord, pukk, bark, granitt osv.

Rett i sekk

Henting av storsekker og byggsekker til gode priser.